Promosi terkini! RM10 Sahaja untuk 1,000 Impression..
 
 
FAQ :
 
 1. Adakah setiap pengiklan perlu membayar RM10 untuk mengiklan buat kali pertama?
  Ya!, setiap pengiklan perlu membayar RM10 untuk mengiklan buat kali pertama dengan mengkreditkan 1,000 impression ke dalam akaun pengiklan.
   
 2. Adakah tempoh tertentu yang membolehkan sesuatu pengiklan itu terkeluar daripada database?
  Tiadak ada!, setiap pendaftaran adalah tiada tempoh tamat dan akan sentiasa berada di dalam database dan sentiasa menjana pendapatan untuk paparan banner secara berterusan tanpa anda sedari.
   
 3. Bagaimana untuk menambah jumlah impression setelah 1,000 impression pertama telah habis?
  Jika jumlah kredit 1,000 impression pertama anda telah habis, anda boleh membuat penambahan dengan membuat bayaran dalam gandaan 10 iaitu RM10 untuk 1,000 impression, RM20 untuk 2,000 impression dan seterusnya.
   
 4. Bolehkah pengiklan mengeluarkan kredit yang diperolehi dalam bentuk wang tunai?
  Tidak Boleh!, kredit yang anda terima hanya boleh ditukar dengan jumlah paparan banner anda di rangkaian laman web pengiklan lain dan ianya berlaku secara automatik selepas anda menjana kredit RM1.
   
 5. Berapakan jumlah yang dikreditkan ke dalam akaun anda jika banner pengiklan lain dipaparkan di dalam laman web anda?
  Setiap impression banner pengiklan lain di dalam laman web anda, sistem akan mengkreditkan 0.01 hingga 0.05 ke dalam akaun anda. Ianya bergantung kepada paras kadar pusingan banner.
   
 6. Bagaimana pengiklan boleh menambah jumlah impression dari semasa ke semasa?
  Terdapat pelbagai cara untuk pengiklan menambah impression, salah satu cara adalah dengan memiliki sebuah laman web yang mempunyai ramai pengunjung. Selain daripada itu, anda juga boleh membuat bayaran untuk meningkatkan jumlah impression dari semasa ke semasa.
   
 7. Bagaimana dengan akaun yang di 'terminate' kerana melakukan penipuan?
  Kami amat TEGAS dengan sebarang bentuk penipuan yang dilakukan oleh pengiklan, sekiranya terdapat sebarang bentuk penipuan yang berlaku, akaun pelaku akan di 'terminate' SEUMUR HIDUP bersama-sama username, email dan url yang diiklankan.
   
 8. Adakah akaun anda akan diaktifkan setelah membuat pendaftaran?
  Tidak!, akaun anda akan diaktifkan setelah kami mengesahkan menerima bayaran daripada anda melalui butiran transaksi yang anda hantar kepada kami. Setelah pengesahan akaun dilakukan, akaun anda akan diaktifkan dan 1,000 impression akan dikreditkan ke dalam akaun anda.
   
 9. Adakah banner anda akan dipaparkan jika anda tidak memasukkan kod HTML di dalam laman web anda?
  Tidak!, banner anda tidak akan dipaparkan jika anda tidak meletakkan kod HTML yang diberikan di dalam laman web/blog/portal/online store anda kerana sistem tidak mengesan kewujudan anda. Anda juga tidak boleh menjana kredit jika tidak meletakkan kod HTML di dalam laman web anda.
   
 10. Kenapa Jumlah paparan banner anda : 0?
  Jumlah paparan banner anda kekal pada digit '0' adalah disebabkan akaun anda belum aktif, kaunter ini akan bergerak secara automatik setelah akaun anda diaktifkan.
   
 11. Kenapa Banner yang dipaparkan di laman anda : 0 ?
  Hal ini adalah berkaitan perletakkan kod html yang diberikan berkemungkinan salah atau tidak lengkap atau belum diletakkan di mana-mana halaman web. Untuk meningkatkan kuantiti jumlah paparan anda boleh meletakkan kod html yang disediakan di mana-mana portal/online store/blog dan lain-lain. Kaunter ini akan meningkat setiap kali halaman tersebut dimasuki pengunjung.

   
 12. Bagaimana untuk meningkat jumlah paparan banner di halaman anda dan menikmati lebih banyak ganjaran kredit?
  Anda akan menerima ganjaran 0.10 - 0.50 untuk setiap 10 impression yang terhasil daripada halaman web anda. Jumlah ini akan ditebus kepada 1 paparan banner anda di halaman web orang lain untuk setiap 1.00 ganjaran yang anda terima.

  Untuk menjana ganjaran yang lebih hebat!, anda boleh meletakkan kod html yang diberikan di mana-mana laman portal/blog/online store/forum/ dan lain-lain.. penggunaan pada bahagian signature amat digalakkan. Semakin banyak tempat anda letak semakin tinggi peluang anda untuk menjana lebih ganjaran impression percuma!
   
 13. Kenapa kredit impression saya menyusut dengan terlalu cepat?
  Kredit anda menyusut dengan terlalu cepat adalah disebabkan tidak wujud keseimbangan jumlah impression dari halaman web anda dengan jumlah paparan banner anda di halaman web orang lain. Untuk mengatasi masalah ini, anda boleh membuat promosi tambahan untuk menggalakan lebih ramai pengunjung masuk ke halaman web anda. Selain daripada itu, anda boleh gunakan kaedah sepertimana yang dicadangkan di dalam FAQ 12. di atas.
   
 14. Jika anda mempunyai soalan/pertanyaan, sila kemukakan ke ads@portalniaga.com

 

 
               

HakCipta © Terpelihara 2008 - Portalniaga Ads" Network!